... bo nie ma jak domowe jedzenie ...
piątek, 30 września 2011
Smakowała. Została zjedzona do końca. I tak powinno być. Podczas pieczenia w piekarniku wytworzyło się dość dużo wody i wymieszało się to z sosem beszamel. Nie popsuło to jednak smaku zapiekanki :)
środa, 28 września 2011
Mięso wyszło super kruchutkie. Kapusta wyśmienita. Cóż więcej trzeba... :)
wtorek, 27 września 2011
PYSZNE. BARDZO MOKRE, A TO OCZYWIŚCIE ZA SPRAWĄ SERA. MOŻNA JE JEŚĆ BEZ DODATKÓW. JEŚLI JEDNAK KTOŚ MA OCHOTĘ NA DODATKI TO WYBIERAMY WEDŁUG UZNANIA; DŻEM, SŁODKI SOS, ŚMIETANĘ Z CUKREM ITP. :)
poniedziałek, 26 września 2011
Wyrazisty smak ogórków i mocno kwaśna. Tak właśnie robi się u mnie ogórkową :)
sobota, 24 września 2011
Moja jedna z wariacji na temat mielonego. Do mielonego można naprawdę dodać różności. Trzeba po prostu eksperymentować aby przekonać się co nam smakuje :)
piątek, 23 września 2011
Zapiekankę lekko zmodyfikowałam gdyż w orginalnym przepisie nie ma dodatku fasolki i pomidorów. W smaku wyszła delikatna i łagodna :)
czwartek, 22 września 2011
Według mnie bardzo smaczny. Jest dość mokry. Zachowuje świeżość nawet do czterech dni :)
środa, 21 września 2011
Świeże pomidory w połączeniu z kwaśną śmietaną - taką właśnie pamiętam zupę pomidorową z dzieciństwa, którą czasem robił mój tata a ja mu w tym pomagałam. Zupę przed podaniem można posypać startym żółtym serem :)
wtorek, 20 września 2011
Świetnie smakuje w pierwotnym wykonaniu jak i po dodaniu dodatków np. jajek gotowanych pokrojonych w kostkę lub boczku, szynki, kukurydzy z puszki itp. dodatki według uznania
poniedziałek, 19 września 2011
Mięso wręcz się rozpadało. Cebula była miękka a pomidory pyszne. Wszystko razem smakowało super :)
 
1 , 2 , 3
Akcja: Nie kradnij zdjęć! free counters
Free counters Durszlak.pl Top blogi
zBLOGowani.pl
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów