... bo nie ma jak domowe jedzenie ...
czwartek, 30 sierpnia 2012
Zawsze chciałam nauczyć się robić nadziewanego kurczaka bez kości. Wydawało mi się, że to trudne. Myliłam się. Kupiłam kurczaka, spróbowałam i udało się. Dokładne instrukcje jak wyluzować kurczaka znalazłam na kotlet.TV :)
niedziela, 26 sierpnia 2012
Kolejny przepis na przetwory. Tym razem bardzo prosty do zrobienia a w zimie przydatny jako baza do zup i sosów. Ja użyłam 11 kg pomidorów z których wyszło mi 8 litrów przecieru :)
czwartek, 23 sierpnia 2012
Śliwek w tym roku nie brakuje w moim sadzie. Na pierwszy rzut zrobiłam powidła z dodatkiem czekolady. Już wiem, że zostaną użyte na święta do piernika :)
piątek, 10 sierpnia 2012
Prosty i szybki przepis. Biskwity są bardzo dobre, choć przyznaję, że baaardzo słodkie. Ciasto super odchodzi od pergaminu i dobrze składa się na pół. Polecam wszystkim, którzy lubią takie słodkie pyszności :)
Akcja: Nie kradnij zdjęć! free counters
Free counters Durszlak.pl Top blogi
zBLOGowani.pl
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów